Handleidingen radiatormeters (EWKV)

De EWKV (Elektronische warmtekostenver- deler) die u nu op of naast uw radiator treft maakt onderdeel uit van het door Zwaans-Concept geïnstalleerde warmtemeetsysteem in het door u bewoonde complex. Door gebruik te maken van afzonderlijke meters, zoals de meter op of naast uw radiator, wordt het mogelijk om het warmteverbruik individueel meetbaar te maken.

 

 

Door verschillen tussen complexen onderling maakt het Zwaans-Concept gebruik van een aantal verschillende metertypes. Om de handleiding van de bij u in de woning geïnstalleerde EWKV te downloaden kunt u hieronder op de foto van het juiste type klikken. Indien u niet weet welke EWKV bij u is geïnstalleerd kunt u het type nummer op de voor- of zijkant van de meter vinden.

 
 
 
 
 
 
 
EWKV
202 R
 
EWKV
WHE 26
 
EWKV
1801
EWKV
201 S
EWKV
202 S
EWKV
FU 28
ZC-WKV
460Z

Handleidingen warmtemeters (WM)

De warmtemeters worden voor metingen van het warmteverbruik ingezet. Deze meters worden voornamelijk ingezet voor collectieve verwarmingsinstallaties waarbij de warmte aan meerdere individuele deelnemers wordt afgegeven.

 
 
 
 
WM G 07
Radio-
grafisch
 
WM G 07
Conven-
tioneel
 
WM
WFM 26
Radio-grafisch
 
WMG 20
Conven-
tioneel

Ook voor deze categorie meters maakt het Zwaans-concept gebruik van een aantal types. De keuze voor het te type installeren hangt af van de mogelijkheden, en de wensen van de klant. Om de handleiding van een van de warmtemeters te downloaden, kunt u op een van de foto's hiernaast klikken. Wanneer u twijfelt over welk type bij u is geïnstalleerd kunt u het type nummer lezen dat op de voor- of zijkant van de meter staat.